VAN / ERCİŞ - Lütfü Güvenir İlkokulu

2. DÖNEM HAZIRBULUNUŞLUK SINAVINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ock

HAZIR BULUNUŞLUK SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ,ERCİŞ KAYMAKAMLIĞI VE ERCİŞ BELEDİYESİ TARAFINDA ORGANİZE EDİLEN TİYATRO GÖSTERİSİNDE.

Ara

ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI VE HEDİYE TAKDİMİ YAPILDI

Okulumuzda İlköğretim Haftası kapsamında tören yapıldı.

Haz

Okulumuzda gerçekleşen Karne Töreninde; Kaymakamımız Sn. Dr. Nuri MEHMETBEYOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yakup ALHAN ve İlçe Protokolü çocukların heyecanlarına ortak oldular.

Haz

Ock

Öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim öğretim yılı birinci dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayacak olmanın heyacanını yaşadı.

Ock

ÖZEL EĞİTİM VAN PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA OCAK AYINDA ÜSTÜN ZEKALI ÖĞRENCİLER VE ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLER KONULARI İŞLENDİ.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı Gerçekleştirildi.

Ekm

İLÇE  MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA  ´´29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI´´ KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA İLÇEDE 3.OLAN   ÖĞRENCİMİZ HELİN KAYA ÖDÜLÜNÜ ALDI.ÖĞRENCİMİZİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ekm

Cumhuriyetimizin 96. Yıl dönümü okulumuzda  düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.